Le QI LAV’TOUT présent à Sint-Niklaas, au grand marché célébrant les 800ans de la ville flamande !

Classé dans : Marchés & Salons | 0

2017 is een bijzonder jaar voor onze stad. Sint-Niklaas en Sinaai bestaan dan precies 800 jaar. Om aan deze bijzondere verjaardag de nodige luister en uitstraling te geven richtte het stadsbestuur een oproep aan het rijke en bloeiende gemeenschapsleven dat Sint-Niklaas zo kenmerkt. De reactie was indrukwekkend. Langzaam maar zeker kwam een gevarieerd programma tot stand met in totaal bijna 100 activiteiten, gespreid over zo’n 150 feestdagen. Het stadsbestuur steekt zelf een tandje bij, onder meer met de organisatie van het Groote Foorfeest (mei), de Euromarkt (augustus), het versterken van het programma van de Vredefeesten (september) en van ‘Stad van de Sint’ (november) en niet te vergeten met twee originele historische tentoonstellingen rond de mensen van deze stad. Alle info over het feestjaar en de volledige programmabrochure kan geraadpleegd worden op http://www.800jaarsint-niklaas.be. Laat dit vooral een uitnodiging zijn om dit jaar deel te nemen aan de talrijke feestactiviteiten. Welkom in Sint-Niklaas!

Photo qi lav'tout Belgique

Laisser un commentaire